Over De fotografe

Kleine introductie….

Hallo! Mijn naam is Nancy Tjong en op deze pagina wil ik mezelf even voorstellen!

Wat begonnen is als een hobby 10 jaar geleden is uitgegroeid tot een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uit haal. Het maken van mooie beelden heeft mij altijd gefascineerd. Vroeger was ik voornamelijk te vinden met een tekenboekje en potloodjes om tekeningen te maken.

Na mijn studies Grafimeditechnologie aan de Hogeschool Rotterdam en Autonome Kunst aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten te Den haag heb ik besloten dat ik naast mijn praktijk als visual designer ook fotografie wil gaan doen zodat ik mijn klanten volledige services kon aanbieden door het maken van websites, flyers en eigen beeldmateriaal. Ik was al zelf bezig met fotografie als een hobby en werd steeds meer gevraagd om te fotograferen op feestjes en uiteindelijk vond ik mijn eerste klant.

Fotograferen

Met mijn achtergrond als visual designer en webdesigner heb ik een goed inzicht in wat voor fotografie het beste zou passen bij websites, flyers of bij social media campagnes. Ik denk graag met je mee om het beste concept te vinden bij jouw visuele communicatie. Het bedenken van creatieve concepten is één van mijn sterke punten als fotograaf zijnde.

Daarnaast heb ik veel ervaring in het fotograferen van congressen, evenementen, festiviteiten en feesten. Een ander sterk punt als fotograaf zijnde is dat mensen soms niet eens in de gaten hebben dat ik aanwezig ben. Ik kan ongezien en ongehinderd mijn gang gaan om op evenementen de beste foto’s te schieten. Evenement fotografie is ook één van mijn meest favoriete vormen omdat er zoveel interessante activiteiten worden georganiseerd en door zoeker van mijn camera geniet ik zelf met volle teugen van bijzondere lezingen, interessante toneelstukken maar ook de emotionele interacties van de gasten op bijvoorbeeld een huwelijk.

Interesse in mijn diensten?

Heb je interesse in mijn diensten als fotograaf, klik dan op onderstaand button om de brochure te halen.

Wil je een overzicht van mijn tarieven? Klik dan hier.

Meer informatie

Nancy Tjong (1982) woonachtig te Delft

Grafimediatechnologie, Hogeschool te Rotterdam – Diploma behaald

Autonome Kunst, Koninklijke Academie Beeldende Kunsten Den Haag – Diploma behaald

Sterke punten: creatief, gedreven, doorzetter, glas half vol, zorgzaam

Vraag een brochure aan

Heb je interesse in een samenwerking en zoek jij een fotograaf voor jouw evenement, huwelijk, website of andere visuele communicatie? Vraag een brochure op voor meer informatie!

Je kan ook mailen naar info@fotografienancytjong.nl

Fotografie Nancy Tjong

Reportages, Documentaires, Zakelijk, Evenementen

Zakelijk

Redactioneel

Huwelijk

Evenement

Afscheid

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl