Evenement fotografie

Workshops, seminars, bijeenkomsten, beurzen, concerten

Contact/ meer informatie

info@fotografienancytjong.nl
06 40 73 8801

Workshops

Fotografie van de workshop die je hebt georganiseerd. Gebruik de foto’s als verslag of als brandingsmateriaal voor je volgende evenement.

Seminars

Interessante sprekers uitgenodigd op je seminar? Zijn de onderwerpen die besproken worden belangrijk voor jouw doelgroep? Laat het vastleggen door middel van fotografie en zet de foto’s in om nog meer aandacht te vragen voor jouw evenement.

Beurzen

Beurs georganiseerd? Huur een fotograaf in die alle activiteiten vast legt. De bezoekers, de sprekers, de verschillende standhouders. Laat zien hoe succesvol de dag is geweest en zet de foto’s in voor de marketing voor je volgende beurs.

Concerten

Concertfotografie. Mooie foto’s van de optredens, de toneelstukken of andere culturele activiteiten.

“Ik heb Nancy zien werken de themadag Werk aan je Droom in Eindhoven, wat ik heel bijzonder vind: Nancy heeft het talent om “onzichtbaar” aanwezig te zijn tijdens haar opdrachten, zodat zij op de juiste momenten mensen fotografeert op de momenten die er toe doen. De twinkeling in ogen van mensen, de passie waarmee mensen zich uitdrukken zie en voel je in haar foto’s. Geen standaard foto’s maar foto’s die een gevoel oproepen, dat is een talent!”

Rachel van de Greef, Initiatiefnemer van het MVO event Picknick met een Klik

waarom Fotografie Nancy Tjong?

Documentaire, reportages & portretten

s

Creatief fotoconcept nodig?

Met mijn achtergrond als visual designer heb ik goed zicht op wat voor fotografie zou werken voor je website, social media campagne of bedrijfsbrochure! Ik denk graag mee over jouw visuele communicatie!

Foto's binnen 24 - 48 uur geleverd

Je krijgt de foto's altijd binnen 24 tot 48 geleverd. Wanneer het een grote opdracht betreft, kan het nabewerken wat langer duren, maar dit duurt hoogstens 24 uur.

Foto's geleverd in tweevoud

Je krijgt de foto's altijd in tweevoud. Een versie in een hoge resolutie zodat ze ingezet kunnen worden in je geprinte visuele communicatie en een webversie die je kunt gebruiken voor je social media of op de website.

Vraag een brochure aan

Heb je interesse in een samenwerking en zoek jij een fotograaf voor jouw evenement, huwelijk, website of andere visuele communicatie? Vraag een brochure op voor meer informatie!

Je kan ook mailen naar info@fotografienancytjong.nl

Fotografie Nancy Tjong

Reportages, Documentaires, Zakelijk, Evenementen

Zakelijk

Redactioneel

Huwelijk

Illustratief

Afscheid

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl