Illustratieve fotografie

Promotiefoto’s voor het imago van je bedrijf

Contact/ meer informatie

info@fotografienancytjong.nl
06 40 73 8801

Voor je website

Sfeerbeelden nodig van je bedrijf voor je website? Of wil je liever eigen foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld de sliders op website? Neem dan contact op!

promotie vs product

Promotiefoto’s zijn niet hetzelfde als productfoto’s. Promotiefoto’s creëren het imago en de sfeer rondom je product. Productfoto’s laten je product zien op een functionele manier.

“Nancy Tjong heeft voor ons foto’s gemaakt van het congres ‘Werk aan je droom’ voor vrouwelijke ondernemers – starters & doorgroeiers, dat de Nederlandse Vrouwen Raad op 8 juni jl. in Eindhoven organiseerde. Nancy heeft de sfeer tijdens het congres: vol energie en ontmoeting, informatief en inspirerend, goed weten te pakken in haar foto’s.”

Sandra, Hoofd Communicatie NVR

waarom Fotografie Nancy Tjong?

Documentaire, reportages & portretten

s

Creatief fotoconcept nodig?

Met mijn achtergrond als visual designer heb ik goed zicht op wat voor fotografie zou werken voor je website, social media campagne of bedrijfsbrochure! Ik denk graag mee over jouw visuele communicatie!

Foto's binnen 24 - 48 uur geleverd

Je krijgt de foto's altijd binnen 24 tot 48 geleverd. Wanneer het een grote opdracht betreft, kan het nabewerken wat langer duren, maar dit duurt hoogstens 24 uur.

Foto's geleverd in tweevoud

Je krijgt de foto's altijd in tweevoud. Een versie in een hoge resolutie zodat ze ingezet kunnen worden in je geprinte visuele communicatie en een webversie die je kunt gebruiken voor je social media of op de website.

Vraag een brochure aan

Heb je interesse in een samenwerking en zoek jij een fotograaf voor jouw evenement, huwelijk, website of andere visuele communicatie? Vraag een brochure op voor meer informatie!

Je kan ook mailen naar info@fotografienancytjong.nl

Fotografie Nancy Tjong

Reportages, Documentaires, Zakelijk, Evenementen

Zakelijk

Evenement

Huwelijk

illustratief

Redactioneel

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl