Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

De afgelopen tijden heb ik mooie en bijzondere bijeenkomsten/ seminars en festivals mogen fotograferen. Hieronder vind je een overzicht van verschillende opdrachtgevers.

Fotografie_NancyTjong_Opdrachtgevers

Neem Contact Op

Reacties van klanten

Harald

Organisator Roots Rotterdam / Roots Rotterdam

Nancy heeft als fotografe een hele mooie serie foto’s gemaakt van ons eerste evenement. Zij heeft gedurende het event op een haast onzichtbare wijze fantastische foto’s gemaakt. Haar kracht schuilt in onze beleving in haar bescheidenheid en haar dienstbare zeer professionele instelling.

Charlene Austin

Deputy Editor Ajanaku / Ajanaku

Nancy Tjong is een fotografe met oog voor detail en style. Voor het project ‘AJANAKU’s Closet’ heeft zij een mooie setting uitgekozen en een charmante serie gecreëerd waarbij de kledingstukken ieder tot zijn recht kwamen. Ik kon makkelijk met haar ideeën uitwisselen. Het was fijn om met haar samen te werken.


Rachel van de Greef

Bedenker initiatiefnemer van het MVO event Picknick met een Klik / Support met een Klik

Ik heb Nancy zien werken de themadag Werk aan je Droom in Eindhoven. Wanneer je Nancy in een ruimte ziet spreekt haar persoonlijkheid je aan, ze is mooi en straalt kracht uit, je kunt niet om haar heen. Wat ik daarom heel bijzonder vind: Nancy heeft het talent om “onzichtbaar” aanwezig te zijn tijdens haar opdrachten, zodat zij op de juiste momenten mensen fotografeert op de momenten die er toe doen. De twinkeling in ogen van mensen, de passie waarmee mensen zich uitdrukken zie en voel je in haar foto’s. Geen standaard foto’s maar foto’s die een gevoel oproepen, dat is een talent!


Sandra Boes

Hoofd Communicatie NVR / de NVR

Nancy Tjong heeft voor ons foto’s gemaakt van het congres ‘Werk aan je droom’ voor vrouwelijke ondernemers – starters & doorgroeiers, dat de Nederlandse Vrouwen Raad op 8 juni jl. in Eindhoven organiseerde. Een geslaagd congres en een zeer goed geslaagde fotoreportage van Nancy die we – zo uitgebreid mogelijk – op onze faceboekpagina hebben gepubliceerd. Nancy heeft de sfeer tijdens het congres: vol energie en ontmoeting, informatief en inspirerend, goed weten te pakken in haar foto’s.

Neem Contact Op