Afscheidsfotografie

Een tastbare herinnering aan een waardig afscheid

“Wat een prachtige foto’s, hartstikke bedankt.”

Familie L.

Afscheidsfotografie

Wanneer een dierbare is overleden komt er ontzettend veel op de familie en naasten af. Er moet van alles geregeld worden en soms hebben we in dit geval geen tijd om stil te staan bij onze eigen gevoelens en emoties. De dagen van het afscheid en de uitvaartdienst kan als een roes aan ons voorbij gaan zonder dat we echt het besef hebben wat er eigenlijk op zo een dag allemaal is gebeurd.

Een afscheidsfotograaf kan u hierin bijstaan om de herinnering aan het afscheid niet verloren te laten gaan, terwijl u druk bent met de familie en wellicht met het verdriet van de gasten en naasten. Een afscheidsfotograaf legt op een discrete wijze de dag vast middels fotografie zodat u op een later moment, wanneer de drukte en hectiek voorbij is, rustig de foto’s kan bekijken.

info@fotografienancytjong.nl
06 40 73 8801

Tarieven Afscheidsfotografie

* Foto’s kunnen ook geprint worden in een mooi album (leer of linnen) geleverd in een box plus een usb-stick van 8 GB. Prijzen vanaf €302,- inclusief BTW plus de kosten van de fotografie. Mail voor meer informatie naar info@fotografienancytjong.nl

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl