Over De fotografe

Kleine introductie….

Hallo! Mijn naam is Nancy Tjong en op deze pagina wil ik mezelf even voorstellen!

Wat begonnen is als een hobby 10 jaar geleden is uitgegroeid tot een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uit haal. Het maken van mooie beelden heeft mij altijd gefascineerd. Vroeger was ik voornamelijk te vinden met een tekenboekje en potloodjes om tekeningen te maken.

Na mijn studies Grafimeditechnologie aan de Hogeschool Rotterdam en Autonome Kunst aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten te Den haag heb ik besloten dat ik naast mijn praktijk als visual designer ook fotografie wil gaan doen zodat ik mijn klanten volledige services kon aanbieden door het maken van websites, flyers en eigen beeldmateriaal. Ik was al zelf bezig met fotografie als een hobby en werd steeds meer gevraagd om te fotograferen op feestjes en uiteindelijk vond ik mijn eerste klant.

Fotograferen

Met mijn achtergrond als visual designer en webdesigner heb ik een goed inzicht in wat voor fotografie het beste zou passen bij websites, flyers of bij social media campagnes. Ik denk graag met je mee om het beste concept te vinden bij jouw visuele communicatie. Het bedenken van creatieve concepten is één van mijn sterke punten als fotograaf zijnde.

Daarnaast heb ik veel ervaring in het fotograferen van congressen, evenementen, festiviteiten en feesten. Een ander sterk punt als fotograaf zijnde is dat mensen soms niet eens in de gaten hebben dat ik aanwezig ben. Ik kan ongezien en ongehinderd mijn gang gaan om op evenementen de beste foto’s te schieten. Evenement fotografie is ook één van mijn meest favoriete vormen omdat er zoveel interessante activiteiten worden georganiseerd en door zoeker van mijn camera geniet ik zelf met volle teugen van bijzondere lezingen, interessante toneelstukken maar ook de emotionele interacties van de gasten op bijvoorbeeld een huwelijk.

Interesse in mijn diensten?

Heb je interesse in mijn diensten als fotograaf, klik dan op onderstaand button om de brochure te downloaden.

Wil je een overzicht van mijn tarieven? Klik dan hier.

Meer informatie

Nancy Tjong (1982) woonachtig te Delft

Grafimediatechnologie, Hogeschool te Rotterdam – Diploma behaald

Autonome Kunst, Koninklijke Academie Beeldende Kunsten Den Haag – Diploma behaald

Sterke punten: creatief, gedreven, doorzetter, glas half vol, zorgzaam

Fotografie Nancy Tjong

Reportages, Documentaires, Zakelijk, Evenementen

(portretten) Zakelijk

Heb je een bedrijfswebsite en je wilt graag zakelijke portretten laten schieten of wil je de werkomgeving laten zien? Of heb je juist fotografie nodig voor je jaarlijkse brochure? Zakelijke fotografie kun je inzetten voor al je visuele bedrijfscommunicatie.

Redactioneel

 Redactionele fotografie zet je in als je een artikel hebt geschreven en de fotografie een ondersteunende rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan fotografie van uitvoerende werkzaamheden of een portret voor een interview.

Evenementen

Fotografie die het verloop van een evement vastlegt. Van de opbouw tot aan de activiteiten. Evenement fotografie geeft een mooi overzicht weer van een enerverende beursdag, een festival of andere evenementen.

Illustratief

Mooie beelden voor je website. Dit is anders dan bedrijfsfotografie en is meestal in een bepaald soort sfeer geschoten.

Artikelen

Lees meer over fotografie voor je onderneming
en leuke tips en tricks betreffende fotografie

Het belang van een goede briefing voor je evenement fotograaf

In dit artikel beschrijf ik 5 richtlijnen die je kunt hanteren om een goede briefing te schrijven voor je fotograaf. Aan het eind van het artikel kan je een handige checklist downloaden.Lees snel verder!

Waarom investeren in een evenement fotograaf

In dit artikel zet ik de voordelen op een rijtje van het inhuren van een evenement fotograaf en hoe je nog meer waarde kunt creëren met fotografie op jouw evenement.Lees snel verder!

Het Smoelenboek voor je bedrijfswebsite

Een leuke manier om je medewerkers voor te stellen!
In artikel geef ik je 4 redenen waarom een online smoelenboek een goede investering is! Lees snel verder!

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl