Je hebt hartstikke leuke foto’s gemaakt en je hebt alles netjes bewaard in mappen op je harde schijf. Wat nu? Zonde om de leuke familie/gezinsfoto’s te laten verstoffen in je opslag. Je kan namelijk een heleboel leuke dingen doen met geprinte foto’s. Omdat ik zelf erg van “knutselen” hou, zal ik eens in de zoveel tijd een post wijden een leuk craft-project met foto’s! Leuk voor een regenachtige zondagmiddag!

We beginnen deze week met een superleuk project, namelijk exploding boxes! Zoals de naam doet vermoeden maak je een doos welke “ontploft”. Het principe is heel simpel, het zijn meerdere dozen die uit elkaar vallen totdat je bij de kern komt. De kern is een doosje waar je een cadeautje in kunt doen.

Voor de verjaardag van mijn nichtje was ik ideeën aan het zoeken om cadeautjes leuk te verpakken en ik kwam uit bij de video aan het einde van dit artikel.

Het kostte wat tijd om alles goed uit te meten en om de plaatjes en foto’s uit te snijden, maar aan het einde heb je een heel mooi cadeau!

Exploding Boxes Tutorial

In tegenstelling tot de dame van de video heb ik voor de binnenkant geen plaatjes gebruikt, maar foto’s die ik bij de hema heb laten printen. Je kan zelf weten wat je aan beeldmateriaal gebruikt. Misschien is degene voor wie de box is, fan van iemand of een club, dan kan je in plaats van foto’ s andere plaatjes gebruiken of een leuke combinatie maken!

Mocht je aan de slag willen gaan, het karton heb ik bij de Pippoo’s aangeschaft, de plaatjes bij de Action en de fotootjes heb ik laten printen bij de Hema. Heel veel succes!

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl