Veelgestelde vragen

FAQ’s

Waarom zou ik kiezen voor Fotografie Nancy Tjong

Naast de 7 jaar ervaring die ik heb met het schieten van evenementen, congressen, workshops en seminars, denk ik graag met je mee over hoe je het beste foto’s kunt inzetten voor jouw bedrijf. Klanten geven vaak aan dat ze de samenwerking als erg prettig hebben ervaren en zeer blij zijn met het opgeleverde resultaat.

Help, ik ga over een maand trouwen maar heb nog geen fotograaf!

Geen probleem, mooietrouwfotos.com is op korte termijn beschikbaar. Bel naar 06 40 73 8801 of stuur een mailtje naar info@fotografienancytjong.nl

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor aanvang van de opdracht betaal doe je een aanbetaling van 50%, na oplevering van de foto’s/ het werk wordt het resterende bedrag gefactureerd.

Bij huwelijksfotografie & afscheidsfotografie dient het totale bedrag voor aanvang van de opdracht voldaan te zijn.

Hoe lang moet ik op mijn foto's wachten?

Foto’s worden altijd binnen 24 – 48 uur geleverd, tenzij anders is afgesproken. Wanneer het niet lukt om te leveren binnen de gestelde tijd, dan wordt dit ruim van te voren aangegeven en de uitloop zal hoogtens 24 uur betreffen.

Kunnen we de RAW-bestanden ontvangen?

Ja kan, voor een bedrag van €350,- incl. BTW per foto ontvang je het RAW-bestand. Alle rechten zijn dan van jou. Geef dit wel binnen 3 maanden na oplevering van de foto’s aan. Na 3 maanden wordt de harde schijf verschoond en zullen de foto’s worden verwijderd.

Plaats je alles op Social Media?

Fotografie Nancy Tjong zal een aantal foto’s gebruiken ter promotie van de website en de fotografiepraktijk. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan tijdens het intake gesprek.

Ik heb je geboekt, maar ik heb me bedacht en iemand anders gevonden...

Geen probleem, even goede vrienden! Ik stel het op prijs als je hier eerlijk over bent. Soms klikt het met een andere fotograaf gewoon net iets beter! Geef dit wel binnen 2 weken na opdrachtbevestiging aan, dan wordt onze afspraak kosteloos geannuleerd. Geef je dit aan na de twee weken, dan vergoed je 50% van de totale kosten van de offerte

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Deze kun je hier vinden: algemene voorwaarden

Ik ben een influencer en heb een hele grote following, zou je gratis voor mij een shoot willen doen, in ruil voor exposure?

Nee, helaas werk ik niet voor exposure, deze tijd is voorbij. Zijn er bepaalde factoren die meespelen bij dit bijzondere verzoek? Is het budget een probleem? Misschien kunnen we samen iets regelen!

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl