Hoe werkt het?

Documentaire, reportages & portretten

Stap 1 Plan een gratis intakegesprek in

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van fotografie/ vormgeving/ content creatie? Plan dan een gratis intakegesprek in.

Het intake gesprek duurt ongeveer een uurtje en is geheel kosteloos. Omdat tijd erg kostbaar is, begrijp ik dat het niet altijd lukt om ergens een bak koffie te drinken of om af te spreken. Intakegesprekken kunnen ook gehouden worden middels de telefoon of via skype.

Stap 2 Het Intakegesprek! Wie ben jij? Wie ben ik?

Tijdens het kosteloze intakegesprek hoor ik heel graag waar jij hulp bij nodig hebt. Ik hoor graag wat je wensen en ideeën zijn met betrekking tot de fotografie. Graag zou ik willen weten hoe je de foto’s gaat inzetten, zodat ik je nog beter kan helpen.

Wil je de foto’s gebruiken voor een social media campagne om nog meer followers te verzamelen of wil je juist meer aandacht voor je eigen website en ga je de foto’s gebruiken in een mooie slideshow of als achtergrond op je website of heb je gewoon een paar foto’s nodig voor een artikel/ interview wat je geschreven/ gehouden hebt?

Stap 3 Na het intakegesprek

Ik stuur je dezelfde dag nog een voorstel met daarin alles wat wij besproken hebben, mijn aanbod en de algemene voorwaarden. Deze kijk jij na, mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat natuurlijk heel graag!

Stap 4 We gaan schieten!

We gaan schieten! Ik ben aanwezig op jouw evenement of kom bij je langs om te fotograferen. De foto’s krijg je afhankelijk wat we hebben afgesproken altijd binnen 24 tot 72 uur.

Stap 5 De foto’s gebruiken

Jij zet de foto’s in voor je nieuwe social media campagne, gebruikt ze in je visuele communicatie (folders, banners etc), verwerkt ze op je website om meer traffic te genereren, zet ze op social media om meer followers te krijgen of maakt mooie Instagram/ Facebook posts (dit kan ik ook allemaal voor je doen, vraag naar de mogelijkheden in het intakegesprek!)

Plan een intakegesprek in!

Voordat je een mailtje stuurt….

Wil je een offerte aanvragen? Mijn tarieven staan gewoon op deze pagina! Weet van te voren waar je aan toe bent.

Wil je een brochure aanvragen? Klik dan hier

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl