Huwelijksfotografie

Couple shoot, voorbereiding, ceremonie, bridalshoot, festiviteiten

Couple Shoot

De couple shoot, een mooie foto van jou en je aanstaande voor aanvang van het huwelijk.

Voorbereiding

Het mooi maken, de jurk aantrekken, de reactie van je aanstaande wanneer hij je voor het eerst ziet. Fotografie van de voorbereiding is een vast onderdeel van de dag.

De ceremonie

Het meest belangrijke gedeelte, de ceremonie waarin jullie elkaar het jawoord geven! Daarna volgt het aansnijden van de taart en de receptie.

Bridal Shoot

Waarschijnlijk vindt je huwelijk plaats op een fantastische locatie. Samen zoeken we een mooie plek om foto’s te maken voor de bridal shoot.

Diner en festiviteiten

Fotografie van een onvergetelijk diner en het feestje achteraf.

HuwelijksFotografie Nancy Tjong

Documentaire, reportages & portretten

Professionele fotografie

Een bruiloft is een familie evenement waarbij verschillende facetten van fotografie de revue passeren. Je hebt te maken met het schieten van portretten, het vastleggen van de ceremonie, de omgeving en wellicht het mooie landschap en natuurlijk het diner en het feestje aan het einde van de avond. Uiteraard wil je een fotograaf die bij elk onderdeel goede en professionele foto’s weet te maken!

Waardevol

Investeren in een huwelijksfotograaf is een waardevol geschenk aan jezelf en aan je familie. Tenslotte markeert een huwelijk een belangrijk punt in de geschiedenis van twee families. Misschien klinkt het een beetje ouderwets, maar geloof me, je zult blij zijn als je met liefde en plezier terug kunt kijken naar de foto’s van jouw bijzondere dag.

Foto's binnen 24- 48 uur geleverd

Foto’s worden altijd binnen 24 tot 48 geleverd, afhankelijk van het pakket wat je kiest. Deze worden in tweevoud (geschikt voor print en geschikt voor het web) via een downloadlink naar je gemailed.

Je kan ervoor kiezen om voor een kleine meerprijs de foto’s ook te ontvangen in een mooi luxe album plus en/ of usb stick in een prachtige bewaardoos.

Hoe werkt het?

Het aanmeldproces

Hoe werkt het?

Wanneer je interesse hebt in mijn diensten als huwelijksfotograaf, plannen we eerst een uitgebreid intakegesprek in om elkaar te leren kennen, dit duurt ongeveer een uurtje tot anderhalf uur. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat we ons op ons gemak voelen bij elkaar. Dit garandeert een fijn en goed werkproces voor beide partijen!

Vervolgens vertellen jullie mij al jullie wensen en ideeën betreffende de fotografie. Misschien hebben jullie voorkeur voor bepaalde dagdelen, zodat ik niet heel de dag aanwezig dien te zijn of misschien wil je juist wel een hele dag inplannen, dit gaan we allemaal bespreken tijdens de intake.

Tijdens verblijvende kennismakingsgesprek, kan je ook aangeven hoe je de foto’s wilt ontvangen. Wil je ze ontvangen via een downloadlink EN/OF wil je ze ontvangen in een mooi album/ usb-stick in een prachtige bewaardoos?

Kortom, al jullie fotografiewensen worden besproken tijdens het intakegesprek!

Op jullie grote dag!

Het is zover! Jullie grote dag is aangebroken! Ik ben 1,5 tot twee uur eerder aanwezig om de locatie en het licht te verkennen en wellicht last-minute-wijzigingen te bespreken met jullie ceremoniemeester of weddingplanner. Als alles gaat beginnen, sta ik op de achtergrond gereed om prachtige foto’s te maken van jullie aankomst, de ceremonie, de receptie, de bridalhoot, het diner en het feestje! Één van mijn sterke punten als fotograaf zijnde is dat mensen soms niet eens in de gaten hebben dat ik aanwezig ben!

Nadat mijn werk erop zit als fotograaf, ga ik naar huis om jullie foto’s te verwerken & bewerken, want jullie krijgen deze binnen 24 tot 48 digitaal opgestuurd. Mochten jullie gekozen hebben voor een album en/ of usb-stick optie, deze worden binnen 3 weken geleverd aan jullie huisadres!

Vraag een brochure aan

Heb je interesse in een samenwerking en zoek jij een fotograaf voor jouw evenement, huwelijk, website of andere visuele communicatie? Vraag een brochure op voor meer informatie!

Je kan ook mailen naar info@fotografienancytjong.nl

Fotografie Nancy Tjong

Reportages, Documentaires, Zakelijk, Evenementen

Zakelijk

Evenement

Redactioneel

illustratief

Afscheid

Belangrijke informatie

Over Fotografie
Nancy Tjong

Wat 10 jaar geleden als een hobby begonnen is, is uitgegroeid naar een fotografiepraktijk waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal. Het maken van mooie professionele beelden, die mijn klanten kunnen inzetten om hun eigen ondernemersdoelen te verwezenlijken is iets waar ik zelf erg veel voldoening uit haal!

Contact

Nancy Tjong
Debussystraat 115
2625 BE Delft

tel: 06 40 73 88 01
info@fotografienancytjong.nl

Kvk: 27364779
BTW-nummer: NL182880345B01

Regio

Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht

error: Interesse in deze foto? Interesse in deze foto? Neem contact op met info@fotografienancytjong.nl